Om mig

Mitt namn är Jens och  jag skriver om nutrition och träning och ligger bakom den här sidan.

Mitt intresse för träning och kost började för länge sedan och jag har idrottat mycket i yngre år. I vuxen ålder har jag tränat mycket styrketräning och konditionsträning och på senare år börjat skriva om ämnet. Jag är fascinerad av molekylärbiologi, endokrinologi, åldrande, träningsfysiologi och hjärnans funktioner och skriver artiklar på området.

Jag ger också personlig träning och kostrådgivning.

Välkommen hit och hoppas att du trivs!

DSCN4118

7 svar till “Om mig

  • Hej Ebba,

   Jag tror jag skrivit om det i något inlägg, men det var nog ett tag sedan. Jag är socionom och har läst en del psykologi vid sidan om. Erfarenhet och kunskap kring träning och kost har jag förskansat mig på egen hand med en lång träningsbakgrund och mycket läsning.

   • Jag förstår. Jag har inte läst igenom allt 🙂 jag googlade träning+wordpress och du dök upp. Har inte riktigt förstått mig på den här bloggen än tror jag.

   • Ingen fara, jag råkar sitta här nu så du får snabba svar 🙂 Jag har skrivit mycket och ganska brett om träning och kost. Ta din tid och jag hoppar på njutningsfull läsning.

 1. Hej. Är 72 årig lundabo. Fick stroke till midsommar 2012. Får ingen rehabilitering. Såg TV-programmet du talar om på SVTplay. Där verkade fasta kunna leda till repair mode, och uppkomst av nya nerv celler (stamceller) i hjärnan. Så tanken väcktes att eventuellt kunde min synnervskada repareras.
  Har drabbats av heimanopsi (skada på synerven)

 2. Hej Jens! Höll på att skriva ett bedrövligt långt inlägg här… så till den grad att jag nästan tappade bort mig själv nånstans i det. Nöjer mig istället med att säga att din blogg verkar spännande och intressant! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s